Publicitate pe acest portal

PUBLICITATE PE PORTALUL RESTAURANTE NUNTI

Publicitatea portalul de Restaurante Nunti va ajuta sa fiti mai usor de gasit, va ajuta sa aveti descrieri si informatii utile pentru viitorii clienti, va ajuta la publicitatea de calitate pentru imaginea local-ului dumneavoastra.

Sunt multi cei care cauta pe internet informatii despre Restaurante pentru Nunta, Botezul sau Evenimentul sau, noi venim in intampinarea lor cu informatile necesare, dar medii pentru moment.

Lista noastra de restaurante este foarte mare si din aceasta cauza cei care detin aceste localuri si doresc sa ofere mai multe detalii sunt rugati sa ne contacteze pe mail sau telefonic.

Pretul pentru o pagina personalizata pe acest portal de restaurante nunti este:

Varianta A: 25 euro (anual)
Varianta B: 250 euro (taxa unica)
Varianta C: 350 euro (taxa unica + publicitate in primele locuri din lista de Restaurante)
* varianta 3: primul venit, primul servit

Ce contin pachetele:
Varianta A: Pagina personalizata cu informatiile depre Restaurant, serviciile oferite, galerie foto si video prezentare local.

Varianta B: Pagina personalizata cu informatiile depre Restaurant, serviciile oferite, galerie foto si video prezentare local + banner personalizat pe prima pagina.

Varianta C: Pagina personalizata cu informatiile depre Restaurant, serviciile oferite, galerie foto si video prezentare local + banner personalizat pe prima pagina + afisare in primele locuri pe prima pagina.

*Nota: (GRATUIT) Fotografiile si prezentarile video le putem face noi cu aparatura profesionala, in cazul in care nu aveti sau doriti sa le reinoiti. Aceasta optiune este valabila pentru toate variantele de pachete.

Pagina de CONTACT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu